A little bit wild and crazy!

I did it! Moahahaha:)

Ja det är jag ibland!! 

Jag har ikväll gjort något jag längtat efter i flera år. Min mamma hade en klasskompis på en vuxenutbildning som hade näspiercing. Och jag var så fascinerad av denna. Men jag var väl 5-6 år då. Och då får man i inte göra sånt. Och jag hade inte vågat heller för den delen.

Men har till och från velat göra. Men varken pappa eller farmor va glada i att jag ville göra det. 

Men ikväll gjorde jag slag i sak! Dock är ju smycket lite för stort! Men det duger;)
Gjorde typ inget ont. Stoppade nosen full med is typ;) Va egentligen livrädd att det skulle göra skitont! Men is bedövar verkligen ordentligt:)

Men nu typ 30 min senare börjar det mola i näsan! Enligt min vän M som varit inspirationskälla så kan jag räkna med 1-3 dagar med molande smärta. Men Alvedon lindrar. Jag tog faktiskt Alvedon innan. Men inte för att jag just då tänkte göra det utan av helt andra orsaker;)

Ser detta som en liten belöning att jag klarat att hålla mitt hem så bra i över en vecka!

Trots värk idag har jag dammsugit och skurat alla golv. Samt skurat träpanel i hallen och köket! Så jag är inte på latsidan;)

Vad skulle du vilja göra om du skulle göra något riktigt Wild and crazy??


15 dagars Bloggutmaning #5 & #6

 
Kör två dagar på en gång. Missade ju igår;)
 
3 Saker Som Alltid Måste Finnas i Handväskan
Det varierar egentligen. Men ett par 3 bindor, nycklarna måste alltid ligga där i när jag är iväg.
Och så mobilen såklart. Men sen också busskortet, gärna ett läppglans/ läppstift. Och absolut Alvedon!! Det var fler än 3 saker. Men kunde verkligen inte bestämma mig vilka saker som var absolut viktigast!
 
Mitt Drömyrke
När jag var liten var jag fast beslutsam om att bli barnmorska. Den drömmen finns ännu i bakhuvudet. Men jag vet att jag aldrig kommer bli barnmorska. Jag låter hård jag vet. Men så är det tyvärr.
Har ju läst Svenska kyrkans grundkurs och har haft mitt sikte inställt på Diakon. Och är väl mer inställd på det yrket. Och det är mer nåbart just nu!
 
MEN! Just nu kämpar jag mig tillbaka till att ens kunna jobba! Jag jobbar 6h/vecka och gör inte mycket på jobbet just nu. Förhoppningsvis kanske början av september ska jag börja jobba mina 6h på äldreboende. Men vi får se hur allt blir! Just nu är jag tacksam att jag har ett jobb att gå till och att jag klara de 6h jag gör!
 

Det nya lugnet är till för att stanna!

Jag är så grymt glad och tacksam för all hjälp jag får/fått genom olika instanser och personer! Ingen nämnd ingen glömd.

Igår hämtade 3 rätt snygga killar från Brukets Allservice all skit och bråte från altanen, skåpet i köket samt en skänk... Blev så tomt i kök/hall samt vardagsrum, men det är så skönt! Och jag kan njuta av att vara i mitt hem. Det finns ett lugn! Det finns trygghet!

Bara denna vy från sängen ger mig lugn!

Idag har jag ätit lunch på Thaipalatset med ett gött gäng sk  fredagsmysgänget. Dock va inte alla med men mysigt var det allt! Och maten var god!


Fortsatt äta och dricka gott hemma med;) torkade av bord och stolar ute på altanen. Gjorde en god glutenfri pizza, lite grönsaker och kebabsås ikväll.

Unnade mig en flaska mousserande rosévin för 25kr på bolaget idag och det var himmelskt gott!!

Så skönt det var att sitta därute och njuta! Och bara vara. Tjöta med mina flickor på FB och ja bara vara. 


Har sen bara tagit det lugnt och njutit, nej nu ljög jag faktiskt! Har tvättat 2 maskiner tvätt och hängt dom. Laddat en 3e maskin som jag ställt in på timer! Så imorgon bitti går den igång. Och vet ni! Efter all tvätt denna vecka med ca 3 maskiner om dagen har jag nu INGEN tvätt kvar!! Och ja det känns så skönt!!!

Jag är så nöjd och glad!! 
Men nu sova! Godnatt på er alla!


Idah Michaela Lejonberg
Född: 4september 1984
Stjärntecken: Jungfru
Bor: Tidaholm
Längd: 174 cm 4september 1984
Civilstatus: Stolt singel
Familj: Son född 3 december 2005
Husdjur: Blandrastik född 20 september 2013 och en väldans massa damråttor
Favoritmat: Sushi, kokt torsk med skiratsmör, potatis och pepparot.
Intressen: Måla, rita, sy, sticka, virka
Året jag började blogga: 2008 på allvar. Men började när sonen föddes 2005
Smeknamn: Micha, Mickis, Mamma
Favoritfärg: ROSA