Koncentrationen...

Den är då inte på topp. Har aldrig varit, det är ju en stor del av Adhd. Och är enligt mig den stora funktionsnedsättningen för min del. Jag kämpar i möten, hemma, i affären m.m för att "hänga med", hitta rätt m.m. Det är en daglig kamp! Just denna veckan är det ADHD och koncentration som är temat i ADHDskolan. Och det är intressant. I många av övningarna vi får måste man verkligen "gå in i sig själv" för att hitta rätt. Jag hittade några saker som jag tycker är extra jobbiga! I kapitlet vi läser finns olika strategier för att hjälpa till att underlätta de svåra situationerna. Och det finns massa nyttigt att ta in! Fick tänka till rätt bra i kväll.  En sak som syörtmih mycket det senaste är trötthet i ögon och huvudvärk. En av de där små gummiplupparna vid näsan hade lossnat på mina glasögon. Så idag passade jag på att byta ut plupparna hos optikern. 100kr gick det på att byta dessa. Men det är värt det. Huvudet är bättre. Men nu är jag trött så jag orkar inte koncentrera mig på att skriva! Hörs imorgon!

En kreativ MammaKaos

Min tröja är klar!!! Yeay! Är grymt nöjd! Sorry för dålig bild! Äntligen nu ger vi oss på nya projekt... Får se vad! Varit på kurs idag igen i Enkaustik-målning! Gjort några idag med. Här är mina favoriter:) Mycket hav och klippor. [caption width="300" align="aligncenter"]Farmors blivande 80årspresent![/caption] [caption width="300" align="aligncenter"]"Stormigt hav"[/caption] [caption width="300" align="aligncenter"]Ser ni ansiktet? Jag såg det först nu när jag fotade;)[/caption] Haft så skoj idag och vågat mig på lite mörkare färger.

Lyckadesändå...

Idag har jag iaf första delen av dagen verkligen hatat att vara kvinna. Kvinnoproblem med smärta både i mage och rygg är inget kul. Vetekudden värmdes och paracetamol intogs. Sen upp i soffan! Efter dryga 2h hade det släppt någorlunda så jag kunde göra nytta.  Tvätten hängdes och en ny maskin startades. Diskmaskinen tömdes och jag gjorde något jag inte gjort på länge... Städade ur lådan med bestick!!! Behövligt! Nu går det lägga saker på rätt plats och jag hittar det jag behöver. Skagå igenom resten av lådorna också. Men det får bli en annan dag. En sak i taget. Suttit med stickorna stundtals idag också och nu återstår bara 1/3 av ärm 2åå min tröja! Sen är den klar!! Det får bli en stund mrd stickorna imorgon fm. Den måste bli klsr imorgon. Tänkte ha den när jag ska på kursen imorgon em. Tänk att det redan gått en vecka sedan vi startade kursen i Enkaustik-målning. Kan någon stoppa tiden tack!!  Kollat på Mandelmanns gård ikväll. Deras hund Saffran fick 7st söta valpar i kvällens program. Gel reglerar ytterst sällan när hundar skäller på tvn eller det är ringklockor på TVn. Men ikväll när valparna pep då reagerade hon och kollade på TVn och vred på huvudet.  Synn att det är så mycket jobb med valpar. Annars hade jag mer än gärna tagit en kull på Gel. Men jag är nöjd med min lilla busfia! Min pärla och trygghet om dagarna! Nu ska vi sova! Walther sover redan. Han somnade rätt snabbt efter att krupit ner i sängen! Han var trött efter att ha åkt bob med scouterna ikväll!  Gonatt!!

Idah Michaela Lejonberg
Född: 4september 1984
Stjärntecken: Jungfru
Bor: Tidaholm
Längd: 174 cm 4september 1984
Civilstatus: Stolt singel
Familj: Son född 3 december 2005
Husdjur: Blandrastik född 20 september 2013 och en väldans massa damråttor
Favoritmat: Sushi, kokt torsk med skiratsmör, potatis och pepparot.
Intressen: Måla, rita, sy, sticka, virka
Året jag började blogga: 2008 på allvar. Men började när sonen föddes 2005
Smeknamn: Micha, Mickis, Mamma
Favoritfärg: ROSA