Makeup och mysig hemmakväll!

Haft myseftermiddag med min svärmor och svägerska. De fick prova hudvård en och svägerskan fick lägga makeup, jättekul. Kan tyvärr inte visa före och efterbilder ännu då jag inte frågat om jag får publicera offentligt.  Men mysigt hade vi!  Walther följde med då Peter jobbade. Inga bekymmer att ha med honom. Han umgicks med farfar och sen spelade han på sin telefon.  Påväg hem köpte vi pizza. Hade inte tänkt det, men frågade innan vi lämnade Habo vad vi skulle köpa för gott till kvällsmat varpå svärmor tyckte att Walther va värd pizza, så ja det blev så. Köpte kycklingtallrik till mig.  Så blev pizzamys och Disney Channel när vi kommer. Walther åt små pizzabitar av halva sin pizza med handen sen tog andra halvan som den var... Liksom EN HALV PIZZA, och Eddies barnnpizzor är INTE små! Så ungen drog i sig en hel pizza... Varken Peter eller jag orkade vår mat!  Men såg för gôtt ut när Walther tog halva pizzan och satt och åt den. Men han fixade det:) Nu ska jag sova!  Dock var vädret inte kul när vi åkte hem från Habo... Snöade och var bitvis ordentligt halt. Ringde Peter och meddelade läget så han visste att vi va på väg hem. Svärmor hade oxå ringt och sagt att vi åkt hemåt. Sa oxå att vi stannar på Eddies pizzeria och köper käk. Va hemma runt 20. Men finns många nötter ute på vägarna.... En del ligger i röven precis och man ärluvrädd att bromsa då de ligger så nära. Andra gör farliga omkörningar vid möte. Så otäckt! Usch! Glad att vi tog oss hem helskinnade! 

Blåsig men kreativ dag.

Var med farmor på stan och kikade igår fm. Helt tomt på tôrget, en del knallar hade typ vänt och åkt hem igen och några fick ta ner presseningarna på sina stånd då blåsten tog i som bara den!  Jag gick in på Netto, skulle köpa bomullsgarn, men det va slut. Så kikade runt och hittade Diamond paintings och broderi för billig peng. Startat upp båda delar. Broderiet hade jag med och sysselsatte mig med när Walther spelade trummor.  [caption width="500" align="alignnone"]Halvtråkigt att på redan tryckt mönster, vill helst räkna ju. [/caption] [caption width="500" align="aligncenter"]Bild på hur slutresultatet ska bli. [/caption] Diamond paintings har jag PILLAT med framför tv ikväll, Peter såg på hockey. Pillrigt är förnamnet på detta, men skoj. Köpte ett set med ros och ett set med katter.  [caption width="500" align="aligncenter"]Ej påbörjat[/caption] [caption width="500" align="aligncenter"]Påbörjad ros, 2 färger nästan klara! [/caption] [caption width="500" align="aligncenter"]Ikväll vid 22, när jag efter drygt 2h lagt dit färg nr 3. pillrigt och tar tid![/caption] Ska sova nu. Lite o fixa med imorgon. Natta! 

Stanna tiden

Alltså redan onsdag... Hallå det va ju fredag och stjärnmiddag, lördag och utbildning typ nyss... Snälla, stanna tiden.  Walther kom hem från skolan igår överlycklig!  Dels hade en av favoriterna bland taxichaufförerna kört hem honom och sen hade han haft det bra på sin prao i cafeterian, men de hade haft många att servera, för de höll på att missa tiden när han skulle sluta praon (de höll på en stund på fm bara) sa han. Men han var så stolt och glad. Tydligen hade han sålt fika till en scoutkompis. Så hans lycka va stor när han kom hem. Hoppas de får praoa mer för det va verkligen nåt han gillade.  Jag hade en bra dag förutom nackspärr, vände på mig i sängen igår morse och då knäckte det till... Har smörjas med liniment, Peter har masserat. Och nu ska jag värma en vetekudde tänkte jag. Får ta en Alvedon med.... Lär inte kunna sova annars. Jobbigt att vrida på sig.  Som sagt bra dag. Levererade varor till en mycket nöjd kund! Och så körde jag en företagspresentation med henne. Jätteskoj! Kanske kanske går det vägen!  Väl hemma gick Gel och jag en promenad med C. Gel va överlycklig! Och jag med. Behövde promenera lite.  Nu sôva. Blir tôrget med farmor nu på FM. Måste in på Lindex och investera i nya strumpbyxor... Gel hoppade på mig och rev sönder mitt sista par när jag kom hem... Suck! Så blir att köpa nya som sagt!  Gunatt! 

Idah Michaela Lejonberg
Född: 4september 1984
Stjärntecken: Jungfru
Bor: Tidaholm
Längd: 174 cm 4september 1984
Civilstatus: Stolt singel
Familj: Son född 3 december 2005
Husdjur: Blandrastik född 20 september 2013 och en väldans massa damråttor
Favoritmat: Sushi, kokt torsk med skiratsmör, potatis och pepparot.
Intressen: Måla, rita, sy, sticka, virka
Året jag började blogga: 2008 på allvar. Men började när sonen föddes 2005
Smeknamn: Micha, Mickis, Mamma
Favoritfärg: ROSA