1h och 20 minuter kvar på skitåret 2017!

Sitter uppe hos pappa och Tina och passar deras vovve och katter. Walther är på övervåningen och ser på Kalle Anka. Jag sitter nere och ser Bingolotto. Skrattat massa. Innan dess åt vi trerätters. Fick inte med desserten på bild. Men här är menyn Förrätt: Toast Skagen på mitt vis- Olda risbröd med avokado, skagenröra och citron Varmrätt Ankbröst, pommes, grönsaker och bearnaisesås. Efterrätt Fruktsallad i sockerlag smaksatt med stjärnanis. Och vaniljglass till detta! Walther åt dock trekantig leverpastejmacka med gurka till förrätt och glass med jordgubbar till efterrätt. Nu sitter jag framför brasan med vovvarna sovandes. Walther är på övervåningen och ser på film. Jag ska se Nionde kompaniet på tv4 nu. Hoppas jag orkar va vaken till kl 12. Boendestöd var ju här med min medicin strax före 21. Och jag tog såklart medicinen direkt som jag brukar... Inte lätt o vara vaken då juh.

Om knappt 1 dygn...

Välkomnar vi år 2018.. Ser framemot ett nytt år och tror och hoppas att 2018 blir så mycket bättre än 2017. Vi ska ju sitta hundvakt åt pappa och Tinas hund Ludde imorgon kväll. Mysigt och fira nyår på landet. Ska laga trerätters middag tänkte jag och sen mysa framför TVn. hade jag haft råd hade vi köpt varsin bingolott med. Men är säker på att vi får en härlig nyårsafton ändå. Vet inte vad som är speciellt med just nyårsafton. Det är magiskt på nåt vis. Kanske just för att man välkomnar något nytt. Och apropå att välkomna något nytt. Min ena kusin och hennes sambo ska få tillökning i mars. Så roligt! Mitt nuvarande projekt inom handarbete är en liten sak till bebisen... Men tänker inte avslöja något ännu;) Men en liten sneakpeak kan ni få!! Hur firar ni er nyårsafton? Hemma i lugn och ro? Hos vänner? Festande?

Årets sista vardag

Ja nu återstår endast 2 dagar av 2017. Jag borde väl göra en årssammanfattning. Men med så mycket negativt i bagaget från detta år så skippar jag det helt enkelt. Vill ju vara så positiv jag kan. Året har varit tufft men de motgångar jag mött tar jag med mig in i 2018 och tar vara på allt jag lärt mig genom motgångarna. Årets sista vardag har varit bra. Var på banken ett ärende vid 9,30 och sen hämtade jag Walther kl 10 på Hattis. Myste och pratade lite innan han gick till min farmor och jag gick dagens andra promenad till stan.  Lunchade på Thaipalatset med gänget från Alfhem. Mysigt och gott. Fikade hos farmor när jag kom hem sen har jag i princip bara slappat. Nåja lite nytta har jag gjort. En vals med snabeldraken blev det och lite tvätt. Och så kvällsmat. Ser nu Hälsoresan med Lasse Åberg. Men vet i tusan om jag orkar se klart. Har sett den flera gånger innan. Tror jag kryper till kojs istället. Jo jag har ju slutfört projekt 1 i min överraskning för nästa år som ni fick sneakpeak på för några dagar sedan... Men ni får vänta några dagar till innan jag visar. Men någon gång mellan den 2-5 Januari kommer det upp. Hur har er sista vardag varit?

Idah Michaela Lejonberg
Född: 4september 1984
Stjärntecken: Jungfru
Bor: Tidaholm
Längd: 174 cm 4september 1984
Civilstatus: Stolt singel
Familj: Son född 3 december 2005
Husdjur: Blandrastik född 20 september 2013 och en väldans massa damråttor
Favoritmat: Sushi, kokt torsk med skiratsmör, potatis och pepparot.
Intressen: Måla, rita, sy, sticka, virka
Året jag började blogga: 2008 på allvar. Men började när sonen föddes 2005
Smeknamn: Micha, Mickis, Mamma
Favoritfärg: ROSA