Imorgon....

Är det 1a December! Och jag kommer öppna allra första luckan i min adventskalender. Har spånat, och jobbat, skissat och grejat med att förbereda denna i en hel månad! Och det har varit lite svårt att hittat roliga saker att skriva om. Men jag har nog hittat rätt! Det allra mesta är julrelaterat!

Det kommer bli riktigt skoj! Inget ni vill missa!! För att lättast ha koll på detta så kommer jag ha en sida för min julkalender! (klicka på bilden ovan)

Hjärtligt välkomna att räkna ner till Doppareda´n med mig MammaKaos


30 Dagars blogglista dag 30

Dag 30 - Mina husdjur

Vi har en hund. En liten blandrashund med raserna chihuahua, tibetansk spaniel och lhasaapso. Men man ser mest chihuahua och de flesta tror hon är renrasig chihuahua. Men så är inte fallet. Hon är världens klokaste goaste lilla tös. Peter. Morgonen säger man "Nu är det god morgon Walther!" och då springer hon in till honom och river i hans täcke. Vaknar han inte så hämtar hon leksaker och slänger i ansiktet...  Som tur är bara mjukisar!

I somras hade hon full koll på honom när han var dålig. Hon väckte oss på nätterna när han hade feber och visade att han inte mådde ok. Och de dagar han var dålig var hon orolig och låg helst intill honom när vi var hemma.

Och hon är hyfsat lydig. Ibland fuskar hon. Men för det mesta så lyder hon.

Sen har ju Walther två gulmagade vattensköldpaddor. De har han döpt till Valle och Bella. Valle är mer social och simmar fram till rutan när man går förbi. Och honom kan man ta upp och klappa. Bella drar gärna in huvudet i skalet om man klappar henne. Men mer och mer accepterar hon oss.


30 Dagars blogglista dag 29

Dag 29 - Någon jag vill byta liv med en dag och varför 

Alltså jag vet inte vem jag skulle vilja byta liv med. Kommer inte på någon direkt.

Jag är nöjd som jag är tycker jag. Men måste jag säga någon person så kronprinsessan Victoria. Snygg klädsel, snygg hela hon. Och få promenera och busa med prinsessan Estelle och prins Oscar i Hagaparken, eller en dag på Sollidens slott på Öland. Verkar ju mysigt.

Men om det nu bara gäller en dag så skulle det väl vara på Victoria-dagen 14/7. Så man får ta på sig Västergötlands folkdräkt. Eller så finklänning, tiara med strass och diamanter. Och hon kan gå i högklackade skor! Det vill jag också kunna!

Men faktiskt vill jag vara den jag är. Ingen annan! Jag är jag och jag duger!


Idah Michaela Lejonberg
Född: 4september 1984
Stjärntecken: Jungfru
Bor: Tidaholm
Längd: 174 cm 4september 1984
Civilstatus: Stolt singel
Familj: Son född 3 december 2005
Husdjur: Blandrastik född 20 september 2013 och en väldans massa damråttor
Favoritmat: Sushi, kokt torsk med skiratsmör, potatis och pepparot.
Intressen: Måla, rita, sy, sticka, virka
Året jag började blogga: 2008 på allvar. Men började när sonen föddes 2005
Smeknamn: Micha, Mickis, Mamma
Favoritfärg: ROSA